http://romaniiprefera.ro/ http://romaniiprefera.ro/ http://romaniiprefera.ro/
 
 
Din materii prime de cea mai buna calitate, de la furnizori de incredere, am reactualizat retete vechi sau am adus in atentia romanilor altele noi, toate pe gusturile acestora.
La Cris-Tim respectul pentru calitatea produselor este strans corelat cu respectul pentru consumatorul nostru. Am pus pe primul loc tot ceea ce tine de siguranta produselor noastre dar ne-am gandit si la ocrotirea naturii si am facut din acesti doi vectori obiectivele noastre principalele. Tocmai din acest motiv, obtinerea certificatelor de calitate este doar confirmarea faptului ca avem grija sa respectam cu exigenta cele mai inalta standarde.

Rigurozitatea unei sigurante alimentare de top descrisa printr-un procedeu unic in Europa – conservare indelungata prin inalta presiune, precum si o distributie rapida a produselor Cris-Tim au pus in milioane de farfurii din Romania cel putin cate un produs exceptional, de calitate. Tocmai de aceea Romanii prefera Cris-Tim.
parteneri testate cea mai moderna fabrica rase de carne departament de realizare si testare retete noi inovatie si cresterea calitatii 250 de retete de succes in piata sistem Kaizen japonez de calitate condimente de calitate garantarea sigurantei alimentare conservare naturala prin inalta presiune ambalaje inovatoare ecologice ferma proprie de lactate infografic CrisTim infografic CrisTim
Furnizorii evaluati ofera o materie prima validata calitativ prin complexe analize de laborator pentru a oferi cele mai bune si sigure produse. Mezelurile CrisTim au fost, sunt si vor ramane la aceleasi standarde de calitate. De aceea, milioane de romani prefera aceste produse pentru mesele lor de dimineata, gustari, pachetele la serviciu sau ca ingrediente in feluri de mancare savuroase. Fabrica de la Recunostinta este dotata cu unul dintre cele mai moderne laboratoare fizico-chimice din Romania, unde se testeaza fiecare lot de produse care iese de pe linia de productie. O data cu introducerea, in anul 2011, a Tehnologiei prin Inalta Presiune, Cris-Tim a oferit si va oferi cele mai sigure produse pentru milioane de romani. Carnea folosita ca materie prima provine de la rase de carne certificate de bovine, porcine, ovine si pasari. Suntem adepatii inovatiei. Ne place sa aducem pe mesele a milioane de romani produse noi bazate pe retete inedite, care fac deliciul unei mese copioase. Tocmai de aceea avem un departament in care testam noile retete pentru a fi siguri ca oferim ce este mai bun pentru orice roman in parte. Cris-Tim a implementat si certificat o serie de sisteme de management a calitatii si sigurantei alimentului precum si a protectiei mediului conform ISO 22000:2005 si ISO 14001:2009, standarde ce garanteaza produse sigure si de inalta calitate. Gama noastra de produse CrisTim include toate categoriile de mezeluri, de la popularele salamuri fierte afumate, la mezelurile crud-uscate, specialitati, sunci, carnati si pana la produsele vegetale atat de cautate in perioadele de post. Va invitam sa le descoperiti si sa va convingeti ca locul pe care il ocupa Cris-Tim in inima si mintea miloanelor de romani este bine meritat. Kaizen este un concept initiat de managerii japonezi, care semnifica o schimbare continua, zi de zi, in sensul de imbunatatire a activitatii organizatiilor, a serviciilor sau a produselor oferite. CrisTim este printre putinii producatori romani care s-au aliniat la standardele de calitate KAIZEN. Ingredientele si condimentele care intra in componenta retetelor provin din surse vegetale de materie prima, prelucrate in cele mai bune conditii, astfel incat sa "incapsuleze" substantele de aroma si gust iar in combinatie cu carnea sa defineasca produsul finit. Procesele de igienizare se realizeaza conform unor programe bine definite, cu substante si instalatii special destinate industriei carnii, adecvate pentru fiecare tip de proces in parte. Substantele sunt biodegradabile si asigura un grad de protectie la cel mai ridicat nivel de performanta. CrisTim este singurul producator de mezeluri din Romania care utilizeaza Tehnologia prin Inalta Presiune, o inovatie in domeniul sigurantei alimentului. Tehnologia prin Inalta Presiune este o modalitate naturala de conservare a alimentelor utilizand apa rece. Produsele, ambalate si etichetate, sunt scufundate in apa rece si apoi, cu ajutorul unei pompe de mare putere, se aplica o presiune de 6000 bari. Acest proces asigura distrugerea bacteriilor din interiorul ambalajului, prelungind in mod natural termenul de valabilitate al produsului. Calitatea CrisTim este pastrata in ambalaje sigure care pastreaza tot ce este mai bun din produsele CrisTim. Trasabilitatea este punctul nostru forte. Garantam calitatea laptelui, care provine exclusiv de la vacile crescute in ferma si hranite cu furaje produse pe terenurile EcoFerm.
Siguranta alimentara
siguranta alimentara
Mai sigur inseamna intotdeauna mai bun.
La Cris-Tim respectul pentru calitatea produselor este strans corelat cu respectul pentru consumatorul nostru. Am pus pe primul loc tot ceea ce tine de siguranta produselor noastre dar ne-am gandit si la ocrotirea naturii si am facut din acesti doi vectori obiectivele noastre principalele. Tocmai din acest motiv, obtinerea certificatelor de calitate este doar confirmarea faptului ca avem grija sa respectam cu exigenta cele mai inalta standarde. Intregul lant de productie si distributie a produselor Cris-Tim respecta cu strictete toate normele impuse de Uniunea Europeana pentru acest domeniu. Cris-Tim a implementat si certificat o serie de sisteme de management a calitatii si sigurantei alimentare precum si a protectie mediului, conform acreditarii ISO 22000:2005 si ISO 14001:2009, standarde ce garanteaza siguranta produselor noastre precum si calitatea desavarsita. Aceste certificate au fost emise de unul dintre cele mai prestigioase grupuri de audit din Europa si din lume, Germanisher Lloyd.

Cercetare. Investitii. Produse sigure, de top.
Cu o investitie de 15 milioane de euro in echipamente de top si in cercetare, fabrica Cris-Tim de la Recunostinta este poate cea mai moderna din Romania, la ora actuala. Fabrica noastra este dotata cu unul din cele mai moderne laboratoare uzinale din Romania, laborator unde se fac determinari fizico-chimice si microbiologice pentru fiecare lot de produse care iese de pe linia de productie.

Tehnologie pentru conservare naturala.
Cris-Tim este singurul producator de mezeluri din Romania care utilizeaza Tehnologia prin Inalta Presiune (HPP), o inovatie in domeniul sigurantei alimentului. Tehnologia prin Inalta presiune (HPP), este o modalitate moderna de conservare a alimentelor, gata ambalate si etichetate, care utilizeaza apa rece la o presiune de 6000 de bari. Este un procedeu suplimentar, pe care compania CRISTIM il foloseste in asigurarea la un nivel inalt al sigurantei alimentelor si prelungirea termenelor de valabilitate. Tehnologia prin Inalta presiune pastreaza caracteristicile organoleptice si nutritionale ale alimentelor si mentine prospetimea originala pe toata perioada de valabilitate.